Overslaan naar content

Keuken

Op locatie
  • Molenhoek, Limburg, Nederland
Keuken

Functieomschrijving

Hier vind je onze vacatures voor de keuken:

  • Zelfstandig werkend kok
  • Keukenhulp


Zelfstandig werkend kok

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en vakbekwame zelfstandig werkend kok die in het bezit is van een mbo-vakdiploma, of je bent bezig met de vakopleiding tot zelfstandig werkend kok en hebt al enige jaren werk ervaring. Werken op zon- en feestdagen is geen bezwaar.


Onze keukenbrigade bestaat uit vier koks en enkele hulpkrachten die werken volgens een roulerende haan. De werkzaamheden zullen bestaan ​​uit oa het zelf vers (voor)bereiden en meegeven van onze à la carte gerechten. Daarnaast ook voor zelf vers bereiden, maken en meegeven van buffetten, incidenteel verzorg je live cooking tijdens een zomer- of winter-BBQ op ons terras. Circa 4x per jaar wisselen wij van kaart, hiervoor is de creatieve inbreng van onze keukenbrigade een must. Neem alvast een idee op onze actuele kaart en bij onze buffetten .


Wij bieden een fulltime/ dienstverband (vierdaagse werkweek bespreekbaar) in een prettige werkomgeving met ruimte voor het bezoeken van (lokale) leveranciers, horecabeurzen tevens het volgen van culinaire trends en deze toepassen op gerechten voor onze menukaart.


Wordt je enthousiast van bovenstaand en ben jij die gedreven kok met passie voor het vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Keukenhulp

Wij zijn opzoek naar enthousiaste krachten die van aanpakken weten en affiniteit met koken hebben.


Je assisteert onze koks met het bereiden van groenten en aardappels, je bent verantwoordelijk voor de frituur en maak je het dessert voor onze gasten.


Vereisten

Schep jij graag op? Ben jij de kers op onze appelmoes? En ben jij het vuurwerk op onze desserts? 

Dan zoeken we jou!

Wij bieden een fulltime parttime baan in een tijdelijke of, die ook goed te combineren is met een studie!

Salaris naar ervaring en conform de cao voor Horeca. Voorkleding wordt verzorgd.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar