Overslaan naar content

FRONT OFFICE MEDEWERKER

Op locatie
  • Molenhoek, Limburg, Nederland
Receptie

Functieomschrijving


Weet jij altijd met passie en plezier nét dat beetje extra service te geven, dan ben jij de Front Office collega die wij nodig hebben bij Van der Valk Hotel de Molenhoek!


Als Front Office Medewerker fungeer je als visitekaartje voor de 56 kamers en suites van Hotel de Molenhoek en als eerste aanspreekpunt voor zowel gasten, leveranciers en collega’s. Je zorgt tijdens je werk dat alle gasten met een glimlach geholpen worden. Mocht er onverhoopt iemand minder blij zijn, ben jij degene die meteen actie onderneemt en zorgt dat er weer een lach op het gezicht getoverd wordt.


Jouw voornaamste taak is om ervoor te zorgen dat de gast een onvergetelijk verblijf heeft. Dit start bij het ontvangst bij de receptie.  Je checkt gasten in, beantwoord alle vragen en je neemt net dat stapje extra zodat de gast volledig tevreden weer naar huis gaat. Daarbij ga je ook:

  • Reserveringen verwerken;
  • De telefooncentrale bedienen: het aannemen en doorverbinden van alle inkomende telefoontjes;
  • De algemene mailbox bijhouden;
  • Betalingen verwerken: je bent verantwoordelijk voor een eigen kassa tijdens jouw dienst;
  • Service verlenen, bijvoorbeeld door het verzorgen van de wekservice en je maakt de reserveringen van ons restaurant;
  • Eventuele klachten behandelen;
  • Administratieve werkzaamheden uitvoeren;
  • Gasten informeren over de faciliteiten van het hotel en de omgeving. Jij doet net een stapje extra voor gasten.


Vereisten

Weet je je weg te vinden in het reserveringssysteem IDPMS, dan heb je een streepje voor! Wij zoeken iemand die servicegericht is met een proactieve en flexibele instelling. Als gezicht van het hotel heb jij uiteraard een representatieve en enthousiaste uitstraling. Uiteraard gaan we je begeleiden zodat je alle ins- en outs van ons hotel kent, maar we zoeken wel iemand die al enige werkervaring heeft in een vergelijkbare functie, het liefst binnen de hotelbranche. De functie is voor 32 uur per week, maar minder werken is bespreekbaar. Je werkt in wisseldiensten, ook tijdens de feestdagen en weekenden.


Wat bieden wij?

Voor wat hoort wat natuurlijk! Als je bij ons komt werken ontvang je een passend salaris, een hele boel gezellige collega’s (die graag een drankje drinken na een avond hard werken), korting op overnachtingen binnen het Van der Valk concern en wordt er tegen een minimale vergoeding elke werkdag iets lekkers voor je gekookt door onze koks. Wie wil dat nou niet?! 


Nog steeds enthousiast? Solliciteer dan direct zodat we gauw meer kunnen vertellen met een lekker kopje koffie of thee erbij! 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar